Creatief voor de klas

Dolgraag sta ik voor de klas en het maakt mij niet uit of dat voor kleuters is of voor (bijna) pubers. Ik ga creatief met ze aan de slag, maar probeer ook altijd een maatschappelijk onderwerp te bespreken in mijn lessen en iets van een spelelement toe te voegen, zodat ook de kinderen die niet zo van tekenen en knutselen houden worden aangesproken.

 

Invalwerk als juf doe ik nu met liefde via KEK van Ippon, die invallers aan scholen koppelt. Is de school aangesloten bij Ippon, dan kunt u mij via hen boeken, klik hier om doorgelinkt te worden. Als de school niet aangesloten is bij Ippon dan kom ik graag op eigen titel langs, eventueel eerst voor een kennismakingsgesprek en kan u dan uiteraard mijn VOG tonen. Wilt u meer informatie over de lesdag die ik geef, een korte omschrijving met wat foto's vindt u door te klikken op onderstaande buttons. Ik sta graag een hele dag voor een klas, maar een halve dag of wekelijks een aantal uren per groep is ook bespreekbaar. Ik heb er al zin in, u ook? Stuur mij dan een berichtje via mijn contact pagina.

Waarom voor de klas?

Zelf had ik het niet altijd makkelijk op de basisschool, omdat ik dyslectisch ben was bijna alles op school moeilijker voor mij. In mijn volwassen leven heb ik echter mijn kracht ontdekt en mij gerealiseerd dat wat ik allemaal kan mij juist zo uniek maakt. Wat mijn ogen zien, maken mijn handen. Dat gaat van bloemschikken tot kleding naaien en van haken tot timmeren. Ik wil kinderen graag laten zien dat er veel meer is waarin je goed kunt zijn dan alleen rekenen en begrijpend lezen, maar ze ook vertellen dat je deze basis wel nodig hebt om je andere talenten succesvol te kunnen benutten.